Become a member?
Forgot password?

EersteJaars Weekend

Informatie over het EersteJaarsWeekend

Het EersteJaarsWeekend (het EJW) is een prachtig weekend dat elk jaar georganiseerd wordt door de studieverenigingen van MST, het Technologisch Gezelschap en het Chemisch Dispuut Leiden. Het EJW zit gevuld vol leuke activiteiten, zoals feestjes, een kroegentocht en nog veel meer! Om jou in de ideale gelegenheid te brengen om je studiegenootjes te leren kennen en om te ontdekken wat de mooiste studieverenigingen van Delft en Leiden voor jou te bieden hebben.

Het weekend begint op vrijdag 9 augustus en zal eindigen op maandag 12 augustus. Het is mogelijk om aansluitend op het EJW naar de EL CID, de ontvangstweek van Leiden, te gaan. Na die week zal ook de ontvangstweek van Delft (de OWee) van start gaan. Op zondag worden de groepjes voor de OWee gevormd. Dus krijg je de kans om met je nieuwe vrienden ook de OWee onvergetelijk te maken! De EL CID groepjes worden door de EL CIDcommissie geregeld.

Als je niet bij het EersteJaarsWeekend bent is het ook raadzaam om alsnog lid te worden. Door lid te zijn kan je direct profiteren van alle voordelen die de studieverenigingen jou bieden, zoals alle (carrièregerelateerde) activiteiten en korting op boeken.

Wil jij meer weten over de onderstaande onderwerpen? Klik op de plaatjes om door te gaan naar de pagina!

Contact:

Technologisch Gezelschap
Van der Maasweg 9
2629 HZ Delft
015-2784315
Chemisch Dispuut Leiden
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
071-5274502

 

Eerstejaarsweekend commissie: nulcie@tudelft.nl

Partners

ExxonMobil
ASML
Nouryon