Become a member?
Forgot password?

De opleiding

"Beste aankomend student,

Hartelijk welkom bij de opleiding Molecular Science and Technology (MST) van de universiteiten Leiden en Delft. Het was fijn om jullie alvast te ontmoeten tijdens onze online bijeenkomst op dinsdag 26 mei jl. Zoals reeds eerder gezegd, we zouden jullie heel graag persoonlijk, face-to- face, ontmoeten, maar helaas is dat op dit moment (nog) niet mogelijk. We beginnen met veel online activiteiten, maar zodra het wordt toegestaan zullen we elkaar op de campus ontmoeten!

MST is een prachtige studie met veel leuke en boeiende dingen. Je stapt een nieuwe periode in je leven waarin je veel plezier zult beleven aan je studie en andere activiteiten. Studeren aan de universiteit, in twee nieuwe steden en met allemaal nieuwe gezichten. Het lijkt misschien dat er veel dingen tegelijk op je af komen, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor!

Voor veel dingen waaraan je begint is het van belang dat je met een leuke groep vrienden optrekt. Om een goede start te maken met je studie is het van belang dat de chemie in de groep goed is en dat er veel samen wordt gedaan. Het EersteJaarsWeekend is een eerste aanzet om de basis te leggen voor langdurige vriendschappen en een mooie toekomst!

Veel plezier en succes met je studie!

Peter Hamersma
Opleidingsdirecteur MST 

Partners

ASML
ExxonMobil
Air Liquide
Teijin