Become a member?
Forgot password?

De opleiding

"Beste aankomend student,

De middelbare school ligt nu achter je en je begint aan het nieuwe avontuur dat Molecular Science & Technology heet. Een uitstekende keuze waar je geen spijt van zal krijgen en die je veel leuke en boeiende dingen zal brengen. Je stapt een spannende wereld binnen waar je genoeg nieuwe uitdagingen zult vinden. Een nieuwe periode in je leven waarin je hard moet werken, maar tevens een tijd waar je erg veel plezier zult beleven aan je studie en andere activiteiten.

Studeren aan de universiteit, in twee nieuwe steden en met allemaal nieuwe gezichten. Het lijkt misschien dat er veel dingen tegelijk op je af komen, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor, zoals je op het weekend zult merken!

Voor veel dingen waaraan je begint is het van belang dat je weet wat je wilt en met een leuke groep vrienden optrekt. Om een goede start te maken met je studie is het van belang dat de chemie in de groep goed is en dat er veel samen wordt gedaan. Het EersteJaarsWeekend is een eerste aanzet om de basis te leggen voor langdurige vriendschappen en een mooie toekomst. Veel plezier en succes met je studie!"

Peter Hamersma
Opleidingsdirecteur MST 

Partners

ASML
ExxonMobil
Nouryon