Become a member?
Forgot password?

De opleiding

Beste aankomende MST student, 

De middelbare school ligt nu achter je en je begint aan het nieuwe avontuur dat Molecular Science & Technology heet. Een uitstekende keuze! Je stapt een spannende wereld binnen waar je genoeg nieuwe uitdagingen zult vinden. Een nieuwe periode in je leven waarin je hard moet werken, maar tevens een tijd waar je erg veel plezier zult beleven aan je studie en andere activiteiten. 

Studeren aan de universiteit, in twee nieuwe steden en met allemaal nieuwe gezichten. Het lijkt misschien alsof er veel tegelijk op je afkomt, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor, zoals je op het EersteJaarsWeekend zult merken! Tijdens dit weekend zul je je nieuwe studiegenoten op een leuke manier leren kennen. Je zult merken dat je je al heel snel onderdeel voelt van een leuke nieuwe groep en dat de chemie in de groep uit veel meer voortkomt dan uit de gedeelde interesse voor chemie en technologie. 

Je zult merken dat je na het EersteJaarsWeekend de collegezaal inloopt met het gevoel je medestudenten al te kennen en schuift zo bij elkaar aan om samen aan de slag te gaan. 
Veel plezier bij het EersteJaarsWeekend en veel succes bij MST,

Volkert van Steijn 
Opleidingsdirecteur MST

Partners

Royal Haskoning
Nobian
ASML