Become a member?
Forgot password?

Studieverenigingen

Het Technologisch Gezelschap (TG) en het Chemisch Dispuut Leiden (CDL) zijn de studieverenigingen voor Molecular Science & Technology (MST). Het TG resideert in Delft en het CDL zit in Leiden, zodat je, waar je ook studeert, gebruik kunt maken van alle faciliteiten en activiteiten die de verenigingen te bieden hebben.

Samen organiseren deze twee studieverenigingen een prachtig EersteJaarsWeekend waar je voor het eerst je studiegenoten zult leren kennen! Het is werkelijk een vliegende start van je studie, want je leert naast je jaargenoten ook het studentenleven en de steden alvast kennen.

Als studievereniging organiseren TG en CDL excursies naar bedrijven, interessante lezingen, (buitenlandse) reizen en verkopen ze boeken met flinke korting.

Het TG en het CDL verzorgen ook de kwaliteitsbewaking van het onderwijs, maar natuurlijk zijn het TG en het CDL er ook voor de gezelligheid! Elke donderdagmiddag kun je terecht in Bar het Lab in Delft en in de Scienceclub in Leiden om gezellig met je studiegenootjes, ouderejaars studenten, docenten en vrienden wat te drinken!

Het TG en het CDL organiseren verder ook feesten, BBQ’s, studiereizen en nog veel meer! Ook bieden de verenigingen jou de mogelijkheid om al deze activiteiten zelf te organiseren. Het EersteJaarsWeekend is de eerste activiteit van het TG en het CDL waar jij aan kunt deelnemen en is zeker de moeite waard!

Tot in augustus!

Namens de beide besturen,
Amanda Brouwer (Technologisch Gezelschap)
Romy Kuperus (Chemisch Dispuut Leiden)

Partners

Royal Haskoning
ASML
Nobian