Become a member?
Forgot password?

Velden met een * zijn verplicht.

Verplaatsing Reünie 2021

Geachte heer/ mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het inschrijven voor de reünie van het Technologisch Gezelschap. Helaas is het door de gevolgen van het coronavirus in Nederland niet mogelijk om de reünie op de geplande datum, 9 januari 2021, te laten plaatsvinden. Daarom zien wij ons genoodzaakt de reünie te verplaatsen naar 29 en 30 mei 2021

Onze hoogste prioriteit is het garanderen van de veiligheid van de deelnemers en wij zullen de reünie alleen door laten gaan als we er zeker van zijn dat dit voor iedereen veilig kan. We zouden graag van u weten wat u met uw kaartje wil doen. Er zijn op dit moment 3 opties: uw kaartje annuleren en uw geld terug krijgen, uw kaartje houden en naar de reünie op 29 mei komen, uw kaartje houden en naar de reünie op 30 mei komen. Graag vernemen we van u welk van deze opties uw voorkeur geniet. Dit kunt u invullen in onderstaand formulier. Alvast bedankt! Indien u vragen heeft kunt u een mail sturen naar reunie-tg@tudelft.nl.

N.B. indien u alleen een dagticket of dinerticket heeft aangeschaft, kan dit ticket ook omgezet worden naar één van de twee nieuwe data.

Partners

ASML
Nobian
Mott MacDonald