Become a member?
Forgot password?

DaCie x Feminicie Cocktail Workshop

Lieve meiden van MST,

De FeminiCie en DaCie slaan op dinsdag 23 maart van 20:00 tot +- 22:00 hun handen ineen voor een super leuke Girls Cocktail Night!
Deze gezellige avond zal bestaan uit een cursus waarbij we vier verschillende (roze) cocktails gaan maken. Het maken van de cocktails wordt afgewisseld met leuke spellen waarbij je kan genieten van je zelfgemaakte cocktails.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de inkopen voor de cursus, want dat wordt door ons verzorgd! Wel kan je voor garnituur zelf nog wat dingetjes in huis halen. De details hierover volgen in het mailtje dat je krijgt na aanmelding.

Als je je aanmeldt voor 16 maart kan je naast het cocktailpakket ook nog een cocktailshaker bestellen voor het beste resultaat. De aanmeldingen sluiten op 19 maart

De kosten voor het cocktailpakket zijn slechts 4 euro! Als je een cocktailshaker wilt kunnen wij die voor je regelen voor 6 euro.

De pakketjes kunnen op 22 maart zowel in Delft als in Leiden worden opgehaald. De exacte tijden hiervoor volgen nog, maar je voorkeur tussen de steden kan je alvast laten weten bij de aanmelding.

Hopelijk zien wij jullie op 23 maart in je mooiste roze outfit met jullie mooiste roze cocktails. Voor de allerleukste is er natuurlijk weer een mooie (roze) prijs te winnen!

Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook? Schrijf je hier in!

Xoxo

DaCie ‘20-‘21 én FeminiCie ‘20-‘21

Partners

KNCV
Teijin
ASML