Become a member?
Forgot password?

Ouderdag MST - CANCELLED

Lieve studiegenoten,

Naar aanleiding van de eerder verzonden brief, hierbij nog wat extra informatie over de ouderdag.

Het wordt eens tijd dat wij onze lieve ouders/verzorgers gaan laten zien hoe mooi en leuk onze studie is. Daarom organiseert de Ouderdagcommissie zaterdag 21 maart een ouderdag op Applied Sciences (Van der Maasweg 9, 2629 HZ, Delft)! Vanaf 9:30 staan wij klaar om jullie te ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Om 10:00 begint het programma. In de loop van de dag zullen er gastcolleges, een minicollege thermodynamica en rondleidingen gegeven worden. Daarbij zullen we een proefje met de ouders op het lab doen en wordt er een pub quiz gehouden. Lunch wordt door ons geregeld en rond 16:30 sluiten we gezellig met z’n allen de dag af in “Bar het Lab”.

Hierbij is het mogelijk om te parkeren in de parkeergarage naast Applied Sciences gebouw (zelfde adres). Ook is het mogelijk om met het OV te komen, dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Delft Campus.

Er zit een kleine bijdrage van €8,50 per persoon verbonden aan de inschrijving, de inschrijvingen zijn open en gaan via de TG website. Vanaf dat je deze email ontvangen hebt zijn de inschrijvingen open. Dit kan als je ingelogd bent. Ga hiervoor naar Activities -> Upcoming Activities -> Ouderdag MST. Hier kan je kiezen voor jezelf plus 1 ouder of jezelf plus 2 ouders aan de rechterzijde. Mocht er één van je ouders niet kunnen, dan mag je ook iemand anders meenemen, bijvoorbeeld je broer/zusje et cetera. Je mag maximaal met 3 personen(dus bijvoorbeeld 2 ouders en jezelf) komen wegens beperkte plekken in de laboratoria. Mocht het evenement vol zijn, mail dan even naar secretaris-tg@tudelft.nl als je alsnog wilt komen, dan gaan we kijken wat we kunnen doen.

Om jullie ouders te informeren zouden wij jullie willen vragen om deze mail door te sturen naar je ouders.

Wij hebben er veel zin in!

Liefs,
De Ouderdagcommissie

Partners

ExxonMobil
ASML
Air Liquide