view this site in English
Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

120 (2013-2014)

v.l.n.r. Lennard van Gendt, Niels Riemens, Ymke van Zwet, Wouter 't Jong, Madelon Molhoek

120e bestuur van het Technologisch Gezelschap

Het Technologisch Gezelschap wordt dit jaar bestuurd door het 120e bestuur. Niet alleen dragen zij dit jaar de verantwoordelijk voor de beste koffie van de TU maar zij maken zich ook sterk voor de drie pijlers van het Gezelschap: Onderwijs, carrière en sociale contacten

Dit jaar biedt op onderwijsvlak veel uitdagingen. In de politiek zijn veel ontwikkelingen omtrent het WO en de TU anticipeert hier op. Zo is afgelopen jaar een zogenoemd blokrooster ingevoerd voor de huidige eerstejaars en wordt dit rooster volgend jaar ook voor de tweedejaars ingevoerd. Verder werkt onze afdeling – ChemE – hard aan de in 2015 geplande nieuwbouw. Wij dragen er zorg voor dat studenten zo goed mogelijk terecht komen in dit nieuwe gebouw. Op carrièregebied werkt het 120e bestuur hard om onze studenten meer aan te bieden. Dit jaar breiden we ons netwerk uit om studenten met meer takken van de industrie kennis te laten maken. Ook wordt er een oude traditie nieuw leven ingeblazen: de meerdaagse excursie. Op sociaalvlak ontvangt het Gezelschap een grote boost dit jaar. Er is veel geïnvesteerd in het ECAST: ons café waar op donderdag studenten en professoren samenkomen om de dag af te sluiten. We plukken nu de vruchten van deze investering: het nieuwe ECAST staat garant voor drukke donderdagen. Ook zal er voor SET-studenten meer georganiseerd worden dan afgelopen jaren, om ook deze waardevolle masterstudenten meer bij het TG te betrekken.

Tevens is dit jaar ook een bijzonder jaar, want het Gezelschap viert zijn 123e verjaardag. Uiteraard vindt dit zijn weerslag in een aantal activiteiten. Houd de site in de gaten voor meer informatie!

Ymke van Zwet President
Niels Riemens Secretaris
Wouter 't Jong Thesaurier
Lennard van Gendt Excursieleider
Madelon Molhoek Commissaris Onderwijs

 

Partners

ASML
Fluor
ExxonMobil
AkzoNobel
TATA steel
BP