view this site in English
Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

119 (2012-2013)

v.l.n.r. Ivo Albrecht, Jeroen Leuven, Jasper Breeman, Anouk van der Wolf, Evelien Bos

119e bestuur van het Technologisch Gezelschap

Het Technologisch Gezelschap komt dit jaar onder de bezielende leiding te staan van het 119e bestuur. Niet alleen dragen zij dit jaar de verantwoordelijk voor de beste koffie van de TU maar maken zij zich ook sterk voor de drie pijlers van het Gezelschap: Onderwijs, carrière en sociale contacten

Dit jaar biedt op onderwijsvlak veel uitdagingen. In de politiek zijn veel ontwikkelingen omtrent het WO en de TU anticipeert hier op. Zo is afgelopen jaar een modulair onderwijssysteem ingevoerd voor de master Chemical Engineering en staat deze verandering ook op de rol voor de bachelor MST. Verder werkt onze afdeling – ChemE – hard aan de in 2013 geplande nieuwbouw. Wij dragen er zorg voor dat studenten zo goed mogelijk terecht komen in dit nieuwe gebouw. Op carrièregebied werkt het 119e bestuur hard om onze studenten meer aan te bieden. Dit jaar breiden we ons netwerk uit om studenten met meer takken van de industrie kennis te laten maken. Ook wordt er een oude traditie nieuw leven ingeblazen: de meerdaagse excursie. Op sociaalvlak ontvangt het Gezelschap een grote boost dit jaar. Er is veel geïnvesteerd in het ECAST: ons café waar op donderdag studenten en professoren samenkomen om de dag af te sluiten. We plukken nu de vruchten van deze investering: het nieuwe ECAST staat garant voor drukke donderdagen. Ook zal er voor SET-studenten meer georganiseerd worden dan afgelopen jaren, om ook deze waardevolle masterstudenten meer bij het TG te betrekken.

Tevens is dit jaar een bijzonder jaar, niet alleen viert het Gezelschap zijn 122e verjaardag maar ook zijn half-lustrum. Uiteraard vindt dit zijn weerslag in een aantal activiteiten. Houd de site in de gaten voor meer informatie!

Jasper Breeman President
Jeroen Leuven Secretaris
Anouk van der Wolf Thesaurier
Ivo Albrecht Excursieleider
Evelien Bos Commissaris Onderwijs

 

Partners

BP
Fluor
ASML
TATA steel
AkzoNobel
ExxonMobil