view this site in English
Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

111 (2004-2005)

Het bestuur van het Technologisch Gezelschap heeft zich voor het collegejaar 2004/2005 als volgt geconstitueerd:

Reinier van Essen President
Christian Nederlof Secretaris
Leen van der Ham Thesaurier
Marloes Brussen Excursieleider
Astrid Hoetmer Commissaris Onderwijs

Het Technologisch Gezelschap is een studievereniging met een lange en vooral rijke geschiedenis. Een vereniging als deze kan blijven bestaan doordat een groot aantal studenten zich inzet en het mogelijk maakt elk jaar een breed scala aan activiteiten te organiseren. Het bestuur kijkt of al deze activiteiten binnen het algemene beleid passen en leidt ze in goede banen.

Het collegejaar 2004/2005 brengt voor het bestuur een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo zal er bijvoorbeeld in februari en maart een landelijke scholierenquiz worden georganiseerd vanuit het Studenten Overleg Chemische Technologie en Chemie. Het Technologisch Gezelschap maakt deel uit van dit orgaan en zal de regionale voorronde in Delft verzorgen. Het zal de scholieren duidelijk worden, dat ze Scheikundige Technologie in Delft moeten gaan studeren.

Hiernaast zijn de voorbereidingen voor het lustrum eind 2005 in volle gang. Dit is natuurlijk niet een "nieuw" project als zodanig, maar het is zeker een bijzonder project, waar veel aandacht aan besteed wordt door zowel de lustrumcommissie als het bestuur. Met de inzet van zoveel enthousiaste mensen kan het lustrum niets anders worden dan een grote aaneenschakeling van spectaculaire evenementen.

Tot slot wil ik zeggen, dat het TG-hok (meestal) open is en er in de koffiehoek genoten kan worden van een overheerlijk brouwsel van de heer Egberts. Tussen onze bestuurstaken door is er altijd een gaatje te vinden om een praatje te maken met iedereen die iets heeft te melden, op te merken, een verhaal wil vertellen of gewoon wat aandacht nodig heeft.

Het bestuur

Partners

AkzoNobel
TATA steel
ASML
ExxonMobil
Fluor
BP