view this site in English
Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Evenementen

Vanaf 16 tot en met 27 november zullen de lustrum piekweken plaatsvinden. Hieronder volgt een kort overzicht met alle activiteiten van de komende paar weken met de aanvullende praktische informatie voor de deelnemers.

Maandag 16 november: Openingsstunt

Aanvang: 12:30

Einde: 13:45

Locatie: Voorkant van ChemE

Het lustrum zal spetterend worden geopend met de openingsstunt. Wat deze activiteit precies in zal houden, kunnen we jullie nog niet vertellen. We kunnen wel verklappen dat het alle zintuigen zal prikkelen; zowel horen, voelen, zien, als ruiken. De openingsstunt is voor iedereen vrij toegankelijk dus neem vooral al je vriendjes, vriendinnetjes, BEP/MEP begeleiders en huisdier mee!

 

Dinsdag 17 november: Givaudan Moleculaire Kookworkshop

Aanvang: 17:00 (inloop vanaf 16:30)

Sluit: 22:00 a 23:00

Locatie: Restaurant Aan de Zweth - Rotterdamseweg 480 te Schipluiden

De Givaudan moleculaire kookworkshop zal plaatsvinden in voormalig twee sterren restaurant ‘Aan de Zweth’. Hier zullen we om 17:00 beginnen (16:30 inloop) met een aperitiefje waarna demo’s zullen volgen waar ook zelf de handen uit de mouwen gestoken kunnen worden. Dit wordt gevolgd door een presentatie van Givaudan, waarna we zullen afsluiten met een compleet verzorgd vier gangen diner.

Aan de Zweth kan bereikt worden met de fiets of met stadsbus 40 vanaf station delft, beiden kosten je ongeveer 20 minuten. Er zullen echter geen bussen terug gaan, dus dan zal je of een taxi moeten bellen of bij iemand achterop moeten. We raden je dus aan om met de fiets te komen. Gepaste kledij is wenselijk. Lustrumitems worden uiteraard erg op prijs gesteld.

Eventuele allergieën of beperkingen met eten/drinken graag nog aan ons doorgeven!

 

Donderdag 19 november: Biercantus

Aanvang: 17:30 (inloop vanaf 17:00)

Sluit: 19:00 (uitloop tot 20:00)

Locatie: Botanische Tuin – locatie 6 TU Delft

De cantus zal plaatsvinden in de tent in de Botanische Tuin. Vanaf 17.00 is iedereen welkom om zijn of haar pul te halen en gelijk een pilsje te nuttigen. Vanaf 17.30 zal de muziek beginnen dus zorg dat je er uiterlijk dan bent.

Om 19.00 is de band klaar met spelen. Iedereen is welkom om naderhand nog een drankje te drinken tot uiterlijk 20.00, dan dient iedereen het terrein weer verlaten te hebben. (De borrel kan uiteraard op een andere locatie voortgezet worden). 

Er is geen speciale kledij nodig voor deze activiteit, maar meer groen is altijd meer beter.

 

Zaterdag 21 november: 125 KM Activiteit

Aanvang: 19:00 (Vertrek bus – 22.00 aankomst Gent)

Sluit: 04.00 (Vertrek bus – 07.00 aankomst Delft)

Locatie: Gent

De 125 KM activiteit begint met Kwibusrit richting onze zuiderburen. De bus vertrekt om 19.00, dus wees op tijd! In de bus kunnen drankjes worden gekocht, neem hiervoor contant geld mee. Het is niet toegestaan om in een Kwibus om zelf meegenomen drank te nuttigen. In Gent zullen we het nachtleven gaan verkennen. Om 04.00 gaat de bus weer terug, dus zorg allemaal dat je dan weer bij het aankomstpunt bent.

Er is geen speciale kledij nodig voor deze activiteit, maar meer groen is altijd meer beter.

Woensdag 25 november: Kleiduifschieten

Aanvang: 14.30 (Vertrek bus – 15.00 aankomst Schietvereniging)

Sluit: 17.30 (Vertrek bus – 18.00 aankomst Delft)

Locatie: Jacht-, Skeet- & Trapclub Waalsdorp – Oude Waalsdorperweg, Den Haag

Voor het kleiduifschieten wordt iedereen om 14.30 voor ChemE verwacht. De bus zal dan vertrekken richting de JST Waalsdorp in Den Haag. Als het makkelijker uitkomt daar op eigen gelegenheid heen te gaan mag dit uiteraard, maar geef het dan wel graag even door opdat wij dan niet op je staan te wachten bij de bus. Aldaar zullen we uitleg krijgen en in groepen de baan op gaan om te schieten. Na het schieten zal de bus ons weer terug naar Delft brengen.

 

Vrijdag 27 november: Lustrumfeest

Aanvang: 22.00 (Deuren open – 00.30 deuren dicht)

Sluit: 04.00

Locatie: DSB – Oude Delft 123

Neem iedereen mee naar DSB om vanaf 22.00 tot 04.00 de lustrumweken gepast af te sluiten. Trek zo veel mogelijk groen aan en kom lekker shinen.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de activiteiten. Dus als je vrienden hebt die het lustrum mee willen maken, moeten ze snel naar het TG komen om die laatste plekken te bemachtigen. Helaas is het Lustrum niet gratis, dus kom lekker betalen als je dit nog niet gedaan hebt.

Tot op het lustrum!

 

Met Stralende groet,

De Lustrum Commissie

attachment.ashx?id=RgAAAAAlItvlDncnSrzAA

Partners

AkzoNobel
TATA steel
Fluor
BP
ExxonMobil
ASML