view this site in English
Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Lezingen en case studies

Buiten de gebruikelijke colleges om is er bij studenten een grote behoefte om extra informatie te verkrijgen over zowel technische als niet technische onderwerpen. Om op deze behoefte in te spelen organiseert het Technologisch Gezelschap diverse lezingen en cases door het jaar heen.

Er wordt bijvoorbeeld vaak een lunchlezing georganiseerd, waarbij een organisatie of docent in de pauze een interessant (wetenschappelijk) verhaal komt houden. Het Technologisch Gezelschap zorgt dan voor een gratis lunch, zodat niemand met een lege maag in de zaal hoeft te zitten.

Het Technologisch Gezelschap heeft op deze manier al een breed scala aan lezingen georganiseerd; van banken tot chemiebedrijven en van consultancy firma's tot hoogleraren. De Delftse chemisch ingenieur wil zich graag breed oriënteren en wij proberen daar graag op in te spelen.

Naast het geven van lezingen en case studies staan er ook andere carriere-evenementen op het programma. Zo worden er regelmatig diners georganiseerd in samenwerking voor bedrijven. Deze zijn bijvoorbeeld specifiek gericht op vrouwen of op masterstudenten,

Wil je weten welke lezingen en cases binnenkort op het programma staan?

Houd de activiteitenkalender in de gaten of kom langs op de TG-residentie voor meer informatie.

Partners

ExxonMobil
Fluor
ASML
AkzoNobel
TATA steel
BP