Become a member?
Forgot password?

Reunion 2023

*** This event will be in Dutch***

Geachte alumnus,

De lang verwachte reünie is eindelijk in zicht. Wij nodigen u bij deze van harte uit voor deze bijeenkomst. De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2023 met inloop vanaf 13.00. Naast dat dit een uitstekend moment is om uw oud studiegenoten weer te zien is dit ook een mooie gelegenheid om het nieuwe gebouw, Applied Sciences, te aanschouwen. Het nieuwe gebouw voor de chemische scheikunde bevind zich op de Van der Maasweg 9, 2629 HZ Delft. Voor het bijwonen van dit evenement vragen wij een bijdrage van €30,-.

Toegangskaarten kunt u bestellen door op deze link te klikken. Voor vragen over het evenement of het aanmeld systeem kunt u ons altijd contacteren via e-mail op Bestuur-TG@Tudelft.nl of telefonisch op +31 (0)15 2784315.

Programma

Inloop van het evenement is vanaf 13:00 uur. Het evenement zal beginnen om 13:45 uur. Door beperkte capaciteit zullen deelnemers ingedeeld worden in drie groepen, waarbij de rondes verschillen per groep. Wij zullen ons best doen u in te delen bij u eigen afstudeerjaar, maar we kunnen dit niet garanderen.

De dag is opgedeeld in drie rondes. Tijdens ronde 1 zult u een speech krijgen over de evolutie van het onderwijs, gegeven door oud-onderwijsdirecteur Dr. Peter Hamersma. In ronde 2 zal Ir. Rein Willems u vertellen over de staat van de chemische industrie. In de laatste ronde zult u een rondleiding krijgen door het gebouw. Tussen de rondes door zal er ook een koffiepauze met gebak zijn. Als afsluiting van de dag is er een borrel met live band, hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op uw tijd als student met andere alumni. We sluiten de dag gezamenlijk af om 19.30.
 

Belangrijk: Mocht u slecht ter been zijn en bijvoorbeeld in een rolstoel zitten, vragen we u om contact op te nemen met het bestuur via e-mail op Bestuur-TG@Tudelft.nl of telefonisch op +31 (0)15 2784315. Dan kunnen wij rekening met u houden tijdens het evenement.

Bereikbaarheid gebouw

Parkeren kan in de naast gelegen parkeergarage (Van der Maasweg 11, 2628 CN Delft) of op het parkeer terrein bij de Faculteit van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (Kluyverweg 1, 2629 HS Delft). Graag attenderen wij u erop dat in het weekend geen bussen rijden. Mocht u toch graag met het openbaar vervoer komen kunt u op station Delft een fiets huren (circa 10 min) of kunt u vanaf station Delft Campus in zo’n circa 20 minuten naar het gebouw wandelen.   

Restaurants Delft

De reünie zelf bevat geen avondprogramma. Wij kunnen ons voorstellen dat u toch wat meer wil bijkletsen met uw oud-studiegenoten. Wij hebben voor u een lijstje opgesteld met eventuele restaurants in Delft en de bijhorende dichtstbijzijnde parkeergarages. Deze is onderaan deze uitnodiging te vinden. Wij raden u aan om van te voren te reserveren, op zaterdagen kan het erg druk zijn in Delft.

Wij kijken er erg naar uit om u te ontvangen op de reünie. Als u vragen heeft over het evenement kunt u ons bereiken via Bestuur-TG@tudelft.nl of +31 (0)15 2784315. Als de bovenstaande aanmeldlink niet werkt, kunt u deze gebruiken: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/reunie-1325-jaar-technologisch-gezelschap.

 

Met een luid Paradimethyl,

Het 129e bestuur van het Technologisch Gezelschap

 

Restaurant

Keuken

Adres

Dichtstbijzijnde Garage

Afstand

t Postkantoor

Europees

Hippolytusbuurt 14, Delft

Phoenixgarage

4 min

Bij Harry

Nederlands/Europees

Oude Delft 111, Delft

Phoenixgarage

3 min

Het Boterhuis

Nederlands/Europees

Markt 15-17a, Delft

Phoenixgarage

5 min

De Waag

Nederlands/Europees

Markt 11, Delft

Phoenixgarage

5 min

PizzaBakkers

Italiaans

Markt 9a, Delft

Phoenixgarage

4 min

Moeke

Nederlands/Europees

Beestenmarkt 16, Delft

Marktgarage

6 min

Partners

Mott MacDonald
Nobian
ASML
Teijin