Become a member?
Forgot password?

Assistent worden bij practica?

Commissioner of Education

Betaalde assistentie gezocht voor practica en werkgroepen

In het studiejaar 2017-2018 is er weer veel goedbetaald en interessant werk voor enthousiaste en deskundige ouderejaars (vanaf 2e jaars) studenten, als assistent bij practica en werkgroepen van de opleidingen LST, MST en BFW.

Een overzicht van alle mogelijkheden binnen de opleidingen LST, MST en BFW vind je in de Assistentenkalender die te vinden is op BlackBoard bij “Vacatures & Beurzen”.

Geef je interesse zo snel mogelijk door middels het sollicitatieformulier (te vinden op Blackboard) en op de manier zoals daar beschreven staat.

Let op: Voor een aantal practica sollicitatiedata al vastgelegd. Deze sollicitatieronde gaat al vanaf 27 juni van start.

Maak gebruik van deze leuke manier om wat geld bij te verdienen!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Student Assistenten gezocht voor AAC

Komend jaar is er ook de mogelijkheid om student assistent te worden bij het vak Algemene Anorganische Chemie in de eerste periode van het eerste jaar. Heb je hier interesse in? Neem contact op met dr. Erik Kelder voor meer informatie (e.m.kelder@tudelft.nl)

Partners

ExxonMobil
Air Liquide
ASML