Become a member?
Forgot password?

TATA steel

tata-steel

Website www.tatasteeljobs.nl
Werkgebied Procesindustrie, Engineering, Research & Development

Over Tata Steel

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continue aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Wil jij ontdekken welke uitdagingen de staalbranche met zich meebrengt?
De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vinden jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling erg belangrijk en faciliteren jou hierbij graag. Wil jij als technisch toptalent continu verbeteren en het verschil maken? Kijk voor interessante vacatures, stages en afstudeeropdrachten op de website of mail naar Marjolein Koper, onze talent recruiter. Wil je ons eerst beter leren kennen? Kijk dan op de website voor aankomende evenementen zoals een Inhouse dag en een Business Course.

Selectieprocedure
Als je bij ons solliciteert dan weet je binnen twee weken na je eerste afspraak heel concreet wat jouw mogelijkheden binnen Tata Steel zijn. De sollicitatieprocedure start met een gesprek met onze medewerkers van Recruitment. Tijdens dit gesprek staat centraal waarom jij die top academicus bent die we zoeken. Als we overtuigd zijn van jouw talent dan ga je door naar de volgende ronde: een gesprek met de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling. Zijn beide gesprekken positief? Dan volgt een eindgesprek en krijg je een ‘go' of een ‘no go'. Bij een ‘go' volgt er nog een gesprek over onze arbeidsvoorwaarden.

Partners

ASML
ExxonMobil
Air Liquide