Become a member?
Forgot password?

TG TiGers


TiGercie:
v.l.n.r.: Stijn Strebus (QQ), Alex 'de Tos' Tossaint, Mark Boers, Thijn van de Ven.

De TG TiGers is het voetbalteam van TG. Sinds 2008 spelen de TiGers op meerdere uren van de maandagavond, in de 7 vs. 7 competitie van de TU Delft. Van 19:00 tot 22:00 spelen drie teams elk een uur lang tegen teams van andere verenigingen en andere studententeams van de TU.

Naast de wedstrijden op maandag probeert de TiGercie, de commissie die namens de TiGers de randzaken in de gaten houdt, voor de nodige activiteiten waar uithoudingsvermogen en integratie centraal staan. Zo spelen de TiGers al twee jaar mee met het jaarlijkse Douwe van der Kooi-toernooi in Schipluiden, en wordt bijna elk jaar een wedstrijd georganiseerd tegen het personeel van de faculteit om de befaamde Prof. Heertjesbokaal. Een trofee die de laatste jaren met overtuiging door de TiGers wordt gewonnen. Buiten deze voetbalgerelateerde zaken organiseert de TiGercie sinds het eerste TiGerlustrum elk seizoen het TiGerweekend. Zowel de Veluwe als de Poolse stad Poznan zijn al onveilig gemaakt door de voetballers van TG. In maart zullen de TiGers opnieuw afreizen naar Oost-Europa om de 8e verjaardag van de TG TiGers te vieren.

Ben jij nu onder de indruk? Wil je ook bij een van de teams van de TG TiGers en zo eeuwige roem vergaren? Spreek iemand van de TiGercie aan of stuur een mail naar bestuur-TG@tudelft.nl en geef je interesse aan! Voetbaltalent is leuk, maar zeker geen vereiste.

Met een luid RAAAAAAAAAAAAWWR,

De TiGercie

P.s. Wil jij een keer kijken of zelfs een carrière als cheerleader najagen? Laat ons dit dan ook vooral weten!!

Partners

ExxonMobil
ASML
Gunvor
Jacobs
Shell
AkzoNobel
Teijin