Become a member?
Forgot password?

Commissiefotodag

 

Geachte commissieleden,

Jullie maken ons Gezelschap nog mooier door jullie werk in een of meerdere commissies, en daarom verdienen jullie waardering. De FoCo, HTTPcie en Publicatcie presenteren daarom met trots:

Op maandag 23 oktober, precies over twee weken, krijg je met je commissie(s) de kans om op de foto te gaan. Deze foto’s zullen gebruikt worden in de 118e Almanak en op de website. Je kunt je op de website inschrijven voor een timeslot. Deze duren een kwartier en zijn beschikbaar tussen 12:30 en 16:00. Per timeslot kunnen twee commissies zich inschrijven. Slechts één lid van de commissie hoeft de commissie in te schrijven, doe dit dus in onderling overleg! Er zal een greenscreen aanwezig zijn dus je kunt dan ook gelijk brainstormen over de achtergrond die jullie graag zouden willen.

Naast het feit dat velen van jullie (commissies van vorig jaar) al een stukje hebben geschreven voor de 118e Almanak, heeft de HTTPcie een pagina op de website gereserveerd speciaal voor jullie schitterende commissie (ook die van dit jaar dus!!). Op deze pagina komt jullie mooie commissiefoto te staan en verder is er ruimte voor een korte tekstuele uitleg, enkele afbeeldingen en (anders dan in de Almanak) interactieve content die samen laten zien wat jullie commissie zo speciaal en fantastisch maakt. Ook voor specifiek maatwerk is de HTTPcie beschikbaar, denk hierbij onder andere aan themabekendmakingsfilmpjes die vereeuwigd kunnen worden. Ook zullen de commissieleden met hun commissiefunctie en TG profielfoto onderaan de pagina staan! Upload dus snel een foto van jezelf op de website. Bekijk bijvoorbeeld de commissiepagina van de HTTPcie als voorbeeld.

Wij ontvangen graag uiterlijk vrijdag 27 oktober 2017 jullie commissiestuk voor op de website op HTTPcie-tg@tudelft.nl.

Met een luid paradimethyl,

De commissieleden der FoCo, HTTPcie en Publicatcie.

Partners

Teijin
ASML
AkzoNobel
ExxonMobil
Jacobs
Gunvor
Shell